AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın patladığını görmek

Kahve falında dağın patladığını görmek

Kahve falında dağın patladığını görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın patladığını gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında dağların patladığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayallerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın patladığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında geminin patladığını görmek ekmeğinin çoğalacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında otobüsün patladığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, dedikodu edeceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahların patladığını görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında apandisit patladığını görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir