AnaSayfa / Genel / Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan cisimler görmek önemli işlere imza atacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak cisim görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek başarılarının çoğalacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında cisimleri uçurmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir