AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların arasında yürümek

Kahve falında dağların arasında yürümek

Kahve falında dağların arasında yürümek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında yürümek gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında dağların arasında yürümek hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında dağların arasında kalmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında olmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir