AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenlerin arasında yürümek

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, karşısına iyi insanların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalettir.

Kahve falında dikenli yolda yürümek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dağların arasında yürümek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, saygınlığa alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yılanların arasında yürümek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir