AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların arasında deniz görmek

Kahve falında dağların arasında deniz görmek

Kahve falında dağların arasında deniz görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, daha güzelleşeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında dağların arasında deniz gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağların arasında yürümek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında olmak borç batağına düşeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağların arasında kalmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak çirkin sözler işitileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir