AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki dağ arasında olmak

Kahve falında iki dağ arasında olmak

Kahve falında iki dağ arasında olmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet eder.

Kahve falında iki dağ arasında olmak gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında iki dağ arasında olmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek takdir toplayacak işler yapacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dağların arasında yürümek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında kalmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında duvar arasında kalmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir