AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki dağ arasında kalmak

Kahve falında iki dağ arasında kalmak

Kahve falında iki dağ arasında kalmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak kısmetin ve şansın açılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Kahve falında dağların arasında kalmak başka alanlara yöneleceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağların arasında deniz görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında olmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağların arasında yürümek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında sular arasında kalmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ineklerin arasında kalmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir