AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavganın arasında kalmak

Kahve falında kavganın arasında kalmak

Kahve falında kavganın arasında kalmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, olumsuz haberler alacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kavganın arasında kalmak gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kavga arasında kalmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kavganın arasında kalmak sorunlarının yakında biteceğine, sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Kahve falında iki ateş arasında kalmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında kamyon arasında kalmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir