AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki deniz arasında kalmak

Kahve falında iki deniz arasında kalmak

Kahve falında iki deniz arasında kalmak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak gördüyseniz:

  • Bir an önce silkinip, ilgilendiğiniz her konunun üzerine düşmeniz gerekiyor.

Kahve falında iki deniz arasında kalmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kamyon arasında kalmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında iki erkek arasında kalmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında dalgalar arasında kalmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında atların arasında kalmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir