AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan su akması görmek

Kahve falında duvardan su akması görmek

Kahve falında duvardan su akması görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, doğru haber almaya, huzura ve rahata kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan su akması gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan su akması görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalettir.

Kahve falında duvardan kan aktığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında su aktığını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir