AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette su aktığını görmek

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek mal sahibi olacağına, kurtuluşu bulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletin aktığını görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında evden su aktığını görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan su akması görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında memeden su aktığını görmek sahip olacağı malın faazlalığına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evinin tavanından su aktığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir