AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlara bakmak

Kahve falında dağlara bakmak

Kahve falında dağlara bakmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi durumun düzeltileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlara bakmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağlara bakmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak işlerinin kötüleşeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan denize bakmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek bakmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında kurana bakmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir