AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana bakmak

Kahve falında kurana bakmak

Kahve falında kurana bakmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kurana bakmak gördüyseniz:

  • Uyarıcı sinyallere kulak vermekte fayda var.

Kahve falında kurana bakmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerime bakmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yan gözle bakmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek bakmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında uçaktan bakmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada kendine bakmak işlerin yoluna sokulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir