AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan denize bakmak

Kahve falında dağdan denize bakmak

Kahve falında dağdan denize bakmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında dağdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Kahve falında dağdan denize bakmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, gelişim içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dağlara bakmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak rızkın da ömür boyu süreceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında denize yakından bakmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir