AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlar tepeler görmek

Kahve falında dağlar tepeler görmek

Kahve falında dağlar tepeler görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sayılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına inanılır.

Kahve falında dağlar tepeler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Kahve falında dağlar tepeler görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepe dağ görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında dağ tepe görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak kazancını artıracağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tepe çıkmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir