AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflerini tutturacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak çok daha mutlu olunacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak kazancın artacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir