AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde oturmak

Kahve falında dağın tepesinde oturmak

Kahve falında dağın tepesinde oturmak sağlığının da yerine geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret eder.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tepe görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek güçlendikçe güçleneceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Kahve falında dağın tepesini görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir