AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ tepe görmek

Kahve falında dağ tepe görmek

Kahve falında dağ tepe görmek ele geçen parada artış olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında dağ tepe gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak zenginliğe kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına yorulur.

Kahve falında dağ tepe çıkmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesinden atlamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir