AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesine cıkmak

Kahve falında dağın tepesine cıkmak

Kahve falında dağın tepesine cıkmak huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında dağa cıktığını görmek onurlu bir yaşam süreceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalettir.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın cıkarmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden cıkamamak fakirlik yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında evde yangın cıkmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin damına cıkmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında evden cıkamamak itibar kaybedeceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir