Kahve falında amcaya su vermek

Kahve falında amcaya su vermek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında amcaya su vermek gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında amcaya su vermek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunların tek kalemde silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca oğluna para vermek diplomalı kimse olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında baba amca görmek olumsuz haberler alacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında amcamın oğlunu görmek kolaylığa kavuşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcaya sarılmak eğer işsizse iş bulacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın amcasını görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta amca görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında amcasının elini öpmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top