AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba amca görmek

Kahve falında baba amca görmek

Kahve falında baba amca görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, güzel günlere kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında baba amca gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Kahve falında baba ve amca görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Kahve falında babamın amcasını görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba amca görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın amcasını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında amca ve baba görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında baba ve amcayı görmek kendisini yıpratacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir