AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta amca görmek

Kahve falında hasta amca görmek

Kahve falında hasta amca görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında hasta amca gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta amca görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında amcayı hasta görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcanın elini öpmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın amcasını görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına inanılır.

Kahve falında amca eli öpmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında amca hanımı görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir