AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın amcasını görmek

Kahve falında babanın amcasını görmek

Kahve falında babanın amcasını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın amcasını gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Kahve falında babamın amcasını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek en doğru şekilde öğreneceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ve amcayı görmek bunun için her gün şükredeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işaret eder.

Kahve falında babanın amcasını görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş baba amca görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında amca ve baba görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulur.

Kahve falında baba ve amca görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir