AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcaya sarılmak

Kahve falında amcaya sarılmak

Kahve falında amcaya sarılmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, bazı konularda konuşulacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalettir.

Kahve falında amcaya sarılmak gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Kahve falında amca oğluna sarılmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında amca kızına sarılmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcaya sarılıp ağlamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen amcaya sarılmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalettir.

Kahve falında amcaya sarılmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş amcaya sarılmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında amca karısı görmek bir organizasyona katılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir