AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcamın oğlunu görmek

Kahve falında amcamın oğlunu görmek

Kahve falında amcamın oğlunu görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işlerin aksayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında amcamın oğlunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında amca oğluyla öpüşmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca oğlunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında amca oğluna para vermek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında amca oğluna sarılmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında amca oğlunu ölmüş görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş amcasının oğlunu görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir