AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak çok kötü olaylar yaşayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, borçların kapanacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, afiyette ve keyifte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak başın borçlularla belaya gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında zirveye ulaşmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne ulaşmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ulaşmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hedefe ulaşmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediğine ulaşmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında kıyıya ulaşmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında denize ulaşmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir