AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, geniş bir ev satın alacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında dağ zirvesi görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir