AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın zirvesinde görmek

Kahve falında dağın zirvesinde görmek

Kahve falında dağın zirvesinde görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın zirvesinde gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında dağa zirveye tırmanmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesini görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında dağın zirvesinde olmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak yıkılacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir