AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin üstüne çıkmak

Kahve falında trenin üstüne çıkmak

Kahve falında trenin üstüne çıkmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında trenin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında trenin üstüne çıkmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trenin üstüne geldiğini görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin üstüne binmek üzüleceğine ve borçlanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında trenle yokuş çıkmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında trenle yolculuğa çıkmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir