AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında dünyanın üstüne çıkmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dünya turuna çıkmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın üzerine çıkmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet eder.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yanlış işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstüne çıkmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstüne kat çıkmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir