AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda oturmak

Kahve falında dağda oturmak

Kahve falında dağda oturmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, gönül gözünün açılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında dağda oturmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak rahat bir hayat yaşayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağda oturduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağda oturmak zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ başında oturmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında dağda oturmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Kahve falında dağın üstünde oturmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında dağlara bakmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında himalaya dağlarını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir