AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ üstünde olmak

Kahve falında dağ üstünde olmak

Kahve falında dağ üstünde olmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, huzurlu, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ üstünde olmak gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın üstünde oturmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde uçmak zorlukları aşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde olmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünden uçmak önemli bir makama terfi alacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dağ üstünde olmak problemlerinin biteceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir