AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesini görmek

Kahve falında dağın tepesini görmek

Kahve falında dağın tepesini görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, onların güvenini sarsacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında dağın tepesini gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında dağ tepe görmek ruhen rahatlığa erileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ tepesinde olmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında dağ tepe aşmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir