AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ tepe aşmak

Kahve falında dağ tepe aşmak

Kahve falında dağ tepe aşmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalettir.

Kahve falında dağ tepe aşmak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında dağ tepe aşmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında tepeler aşmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tepeyi aşmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dağ aşmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında dağları aşmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağı aşmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı dağları aşmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz aşmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir