AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ tepesinde olmak

Kahve falında dağ tepesinde olmak

Kahve falında dağ tepesinde olmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek epey bir zarara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında dağ tepe yürümek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dağlar tepeler görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, güvensizlik duymaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir