AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden bakmak

Kahve falında tepeden bakmak

Kahve falında tepeden bakmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında şehre tepeden bakmak pek az kazanç getireceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak çoluk çocuğa karışacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tepeden denize bakmak günahlara, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlere tepeden bakmak şansın ve bahtın da açılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize tepeden bakmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir