AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde mezar gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ tepesinde olmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesini görmek başarısının artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ tepe görmek ağız tadının da kaçacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini dağın tepesinde görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dağlar tepeler görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir