AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dağ tepe görmek

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, istediği gibi hareket edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağ tepe gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ tepe görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak inanca ve cesarete sahip olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak iş sahibi olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dağın tepesinde görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında dağ tepe yürümek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına inanılır.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir