AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde görmek

Kahve falında dağın tepesinde görmek

Kahve falında dağın tepesinde görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında dağın tepesinde gördüyseniz:

  • Elinize çok çeşitli haberler ulaşabilir veya ortaya çıkan yararlı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dağın tepesinde olmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir