AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dağın tepesinde olmak

Kahve falında bir dağın tepesinde olmak

Kahve falında bir dağın tepesinde olmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, onlara değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak şans ve kısmet elde edeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında dağın tepesinde olduğunu görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Kahve falında dağlar tepeler görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde olmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dağ tepe yürümek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde mezar görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir