AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde bulunmak

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepede bulunmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir