AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin patladığını görmek

Kahve falında geminin patladığını görmek

Kahve falında geminin patladığını görmek yüzüne kan geleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Kahve falında geminin patladığını gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Kahve falında geminin patladığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, mevki kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayın patladığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonunun patladığını görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şişenin patladığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde su patladığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suyun patladığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir