AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayarın patladığını gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünün patladığını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Kahve falında piknik tüpünün patladığını görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lağım patladığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının patladığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına işarettir.

Kahve falında şişenin patladığını görmek her konuda şansın yaver gideceğine, kararlarına saygı duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir