AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün patladığını görmek

Kahve falında otobüsün patladığını görmek

Kahve falında otobüsün patladığını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, karlı işler alacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsün patladığını gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Kahve falında otobüsün patladığını görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, üzüntü yaşamaya delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun patladığını görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında bombaların patladığını görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında televizyonun patladığını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Kahve falında silahların patladığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabaların patladığını görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir