AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin patladığını duymak

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak rakiplerini gerisinde bırakacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hasretlerin biteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak gördüyseniz:

  • Teknolojik aletler alabilir veya farklı alanlarda teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyin patladığını görmek işlerin iyiye gideceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında silahların patladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında suyun patladığını görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonun patladığını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın patladığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geminin patladığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir