AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın içinden geçmek

Kahve falında dağın içinden geçmek

Kahve falında dağın içinden geçmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında dağın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında dağın içinden geçmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağdan geçmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağlardan geçmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerinden feragat edeceğine alamet eder.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında dere içinden geçmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında su içinden geçmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir