AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan geçmek

Kahve falında dağdan geçmek

Kahve falında dağdan geçmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayırlı işlere girileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, üzücü haberler alacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dağın içinden geçmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında dağlardan geçmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dağdan geçmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Kahve falında suda karşıya geçmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında sudan karşıya geçmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kısmetlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında suyun yanından geçmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın yanından geçmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir