AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, konforundan da ödün vereceğine, güzelliklerle dolacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek işlerinin ağırlaşacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı dağ görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ ve taş görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, parasız kalmaya tabir olunur.

Kahve falında dağ taş görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, şen kahkahalar atacağına işaret eder.

Kahve falında taştan dağ görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir