AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında pırlantanın taşının düştüğünü görmek kötü halinden eser kalmayacağına, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında tek taş pırlanta görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta taş görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta taşlar görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, hanesine huzurun dolacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşı kaybetmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir