AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan dağ görmek

Kahve falında taştan dağ görmek

Kahve falında taştan dağ görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, spora başlayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yükünün azalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taştan dağ gördüyseniz:

  • Aranızdaki ilişki ne olursa olsun, karşı cinsten kişiler işlerinizi kolaylaştırmakda yardımcı olabilirler.

Kahve falında dağdan taşların yuvarlandığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ taş görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı dağ görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında dağdan taş düştüğünü görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında taştan dağ görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında dağ ve taş görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Kahve falında dağda yangın görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir